ေန႔စဥ္ အစားအစာေတြထဲမွာ သံပုရာသီးကို ထည္႔သြင္းစားသံုးႏိုင္ေစမယ့္ နည္းလမ္း ၅သြယ္ (သစ္ထူးလြင္ - က်န္းမာေရး)
===================================
သံပုရာသီးဟာ
အလြန္အသံုး၀င္တဲ့ အသီးတစ္မ်ိဳးျဖစ္ပါတယ္။ သူ႔ကို ခ်က္ျပဳတ္ရာမွာ သံုးႏိုင္သလို
သူ႔ခ်ည္းပဲလည္း သံုးစြဲႏိုင္တာေၾကာင့္ျဖစ္ပါတယ္။ မုန္႔ဖုတ္တဲ့အခါေတြမွာလည္း သူ႕ရဲ႕အနံ႔နဲ႔အရသာေၾကာင့္
နာမည္ႀကီးတာျဖစ္ပါတယ္။ လြန္ခဲ့တဲ့ ႏွစ္ေပါင္းရာခ်ီကတည္းက
အမ်ိဳးမ်ိဳးသံုးစြဲခဲ့ၾကပါတယ္။
သံပုရာသီးမွာ
မရွိမျဖစ္လိုအပ္တဲ့ ဗီတာမင္ေတြအမ်ားႀကီး ပါ၀င္သလို ဗီတာမင္ စီကေတာ့
အဓိကအမ်ားဆံုးပါ၀င္ပါတယ္။ ၿပီးေတာ့ အမွ်င္ဓါတ္ေ.... (အျပည့္အစုံဖတ္ရန္ ေအာက္ပါလင့္ခ္ကို ကလစ္လုပ္ပါ)
===================================
>> http://ift.tt/1FhENHi <<
ေန႔စဥ္ အစားအစာေတြထဲမွာ သံပုရာသီးကို ထည္႔သြင္းစားသံုးႏိုင္ေစမယ့္ နည္းလမ္း ၅သြယ္
Fri, 15 May 2015 03:00:00 +0000
သံပုရာသီးဟာအလြန္အသံုး၀င္တဲ့ အသီးတစ္မ်ိဳးျဖစ္ပါတယ္။ သူ႔ကို ခ်က္ျပဳတ္ရာမွာ သံုးႏိုင္သလိုသူ႔ခ်ည္းပဲလည္း သံုးစြဲႏိုင္တာေၾကာင့္ျဖစ္ပါတယ္။ မုန္႔ဖုတ္တဲ့အခါေတြမွာလည္း သူ႕ရဲ႕အနံ႔နဲ႔အရသာေၾကာင့္နာမည္ႀကီးတာျဖစ္ပါတယ္။ လြန္ခဲ့တဲ့ ႏွစ္ေပါင္းရာခ်ီကတည္းကအမ်ိဳးမ်ိဳးသံုးစြဲခဲ့ၾကပါတယ္။သံပုရာသီးမွာမရွိမျဖစ္လိုအပ္တဲ့ ဗီတာမင္ေတြအမ်ားႀကီး ပါ၀င္သလို ဗီတာမင္ စီကေတာ့အဓိကအမ်ားဆံုးပါ၀င္ပါတယ္။ ၿပီးေတာ့ အမွ်င္ဓါတ္ေ
from Myanmar News Now's Facebook Wall http://ift.tt/1L5gkps
Comments
Post a Comment