ကန္စြန္းရြက္၏ အက်ဳိးအာနိသင္မ်ား (၂) (သစ္ထူးလြင္ - က်န္းမာေရး)
===================================
ကန္စြန္းရြက္မွာ ဗီတာမင္ေအ၊ ဗီတာမင္ B1၊ ဗီတာမင္စီ၊ ပ႐ိုတင္းဓာတ္၊ ကယ္လ္စီယမ္၊ ေဖာ့စ္ဖရပ္စ္၊ သံဓာတ္၊ ကာ႐ိုတင္းစတဲ့ အာဟာရဓာတ္ေတြ မ်ားစြာပါဝင္တာေၾကာင့္ သင့္ က်န္းမာေရးအတြက္ တန္ဖိုးမျဖတ္ႏိုင္တဲ့ အရြက္တစ္မ်ိဳးပဲျဖစ္ပါတယ္။
(၅) သိုင္းရြိဳက္ဂလင္းရဲ့လုပ္ငန္းေဆာင္တာေတြကိုေကာင္းမြန္ေစပါတယ္
ကန္စြန္းရြက္မွာကယ္လိုရီပါဝင္မႈ နည္းၿပီးဗီတာမင္ေအ၊ ဗီတာမင္စီ ၊ ေဖာလစ္အက္စစ္၊ ဆလဖာ၊ သြပ္(ဇင့္)၊ ပိုတက္စီယမ္၊ ေဖာ့စ္.... (အျပည့္အစုံဖတ္ရန္ ေအာက္ပါလင့္ခ္ကို ကလစ္လုပ္ပါ)
===================================
>> http://ift.tt/1c6qee0 <<
ကန္စြန္းရြက္၏ အက်ဳိးအာနိသင္မ်ား (၂)
Thu, 21 May 2015 05:00:00 +0000
ကန္စြန္းရြက္မွာ ဗီတာမင္ေအ၊ ဗီတာမင္ B1၊ ဗီတာမင္စီ၊ ပ႐ိုတင္းဓာတ္၊ ကယ္လ္စီယမ္၊ ေဖာ့စ္ဖရပ္စ္၊ သံဓာတ္၊ ကာ႐ိုတင္းစတဲ့ အာဟာရဓာတ္ေတြ မ်ားစြာပါဝင္တာေၾကာင့္ သင့္ က်န္းမာေရးအတြက္ တန္ဖိုးမျဖတ္ႏိုင္တဲ့ အရြက္တစ္မ်ိဳးပဲျဖစ္ပါတယ္။(၅) သိုင္းရြိဳက္ဂလင္းရဲ့လုပ္ငန္းေဆာင္တာေတြကိုေကာင္းမြန္ေစပါတယ္ ကန္စြန္းရြက္မွာကယ္လိုရီပါဝင္မႈ နည္းၿပီးဗီတာမင္ေအ၊ ဗီတာမင္စီ ၊ ေဖာလစ္အက္စစ္၊ ဆလဖာ၊ သြပ္(ဇင့္)၊ ပိုတက္စီယမ္၊ ေဖာ့စ္
from Myanmar News Now's Facebook Wall http://ift.tt/1IQGYCS
Comments
Post a Comment