ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ ပါ၀င္မႈမ်ားေသာ အစားအစာမ်ားကုိ စားသံုးပါက ေသြးတုိးေရာဂါ ျဖစ္ပြားႏုိင္ (သစ္ထူးလြင္ - က်န္းမာေရး)
===================================
ရန္ကုန္ ၊ ၂၆-၅-၂၀၁၅ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ ပါဝင္မႈ မ်ားေသာ အစားအစာ မ်ားကို စားသံုးျခင္းသည္ ေသြးတိုး ေရာဂါ ျဖစ္ပြားတတ္
ေသာေၾကာင့္ ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ ကို ေလွ်ာ့ခ်သည့္ အေနျဖင့္ ဆုိဒီယမ္ ပမာဏ ေလ်ာ့နည္းေသာ လတ္ဆတ္သည့္ ဟင္းသီးဟင္းရြက္ ႏွင့္ အသီးအႏွံ မ်ားကိုသာ စားသံုးသင့္ေၾကာင္း
ေဒါက္တာ ျမင့္သန္းထြန္း (ျပည္သူ႕ က်န္းမာေရး) က ေျပာသည္။ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ မ်ားစြာ ပါဝင္ေနေသာ ဆား၊ ဟင္းခ်ဳိမႈန္႔၊ ပဲပိစပ္ေဆာ့စ္၊ စားပြဲတင္ေဆာ့စ္ႏွ.... (အျပည့္အစုံဖတ္ရန္ ေအာက္ပါလင့္ခ္ကို ကလစ္လုပ္ပါ)
===================================
>> http://ift.tt/1LDARSi <<
ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ ပါ၀င္မႈမ်ားေသာ အစားအစာမ်ားကုိ စားသံုးပါက ေသြးတုိးေရာဂါ ျဖစ္ပြားႏုိင္
Tue, 26 May 2015 02:37:00 +0000
ရန္ကုန္ ၊ ၂၆-၅-၂၀၁၅ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ ပါဝင္မႈ မ်ားေသာ အစားအစာ မ်ားကို စားသံုးျခင္းသည္ ေသြးတိုး ေရာဂါ ျဖစ္ပြားတတ္ ေသာေၾကာင့္ ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ ကို ေလွ်ာ့ခ်သည့္ အေနျဖင့္ ဆုိဒီယမ္ ပမာဏ ေလ်ာ့နည္းေသာ လတ္ဆတ္သည့္ ဟင္းသီးဟင္းရြက္ ႏွင့္ အသီးအႏွံ မ်ားကိုသာ စားသံုးသင့္ေၾကာင္း ေဒါက္တာ ျမင့္သန္းထြန္း (ျပည္သူ႕ က်န္းမာေရး) က ေျပာသည္။ဆုိဒီယမ္ဓာတ္ မ်ားစြာ ပါဝင္ေနေသာ ဆား၊ ဟင္းခ်ဳိမႈန္႔၊ ပဲပိစပ္ေဆာ့စ္၊ စားပြဲတင္ေဆာ့စ္ႏွ
from Myanmar News Now's Facebook Wall http://ift.tt/1GznORQ
Comments
Post a Comment