ေရႊဖရံုသီးဟာ ဟင္းခ်က္ရာတြင္ အသံုးဝင္လွတဲ့ အစားအစာ တစ္ခုျဖစ္ျပီး ခ်ိဳျမိန္ေသာ အရသာကို ေပးစြမ္း ပါတယ္။ ေရႊဖရံုသီးဟာ လူေတြအတြက္ ေပးစြမ္းတဲ့ က်န္းမာေရး အက်ိဳးေက်းဇူး ေတြကေတာ့ ေအာက္ပါတို႔ျဖစ ္ပါတယ္။ (၁) အသားအရည္ အတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ေစျခင္း။ (၂) ခႏၶာကိုယ္ အေလးခ်ိန္ကို ထိန္းေပးျခင္း။ (၃) အိုးမင္းရင့္ေရာ္ျခင္း အတြက္ ေကာင္းမြန္ျခင္း။ (၄) လိင္အဂၤါေရာဂါမ်ား အတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ျခင္း။ (၅)
from Myanmar CNN http://ift.tt/1jk1Tj9
Comments
Post a Comment